EXCLUSIVA: La data d’estrena i tots els detalls de ‘El Got d’Aigua’, el nou talent de TV3

El 7 d’octubre arrenca a TV3 el talent presentat per Samantha Vall.

 

“El Got d’Aigua” és el nou programa de TV3, on la paraula serà la protagonista. Un docutainment amb els ingredients d’un talent show que buscarà el millor orador de Catalunya entre 20 joves d’entre 15 i 20 anys. Serà qui es fiqui al públic i al jurat a la butxaca amb el domini del contingut i la posta en escena del seu discurs qui s’emporti el premi final.

A partir del 7 d’octubre i durant 11 capítols, els 20 joves hauran de demostrar la seva destresa en elaborar un discurs a partir de les vivències que els hi proporcionarà el programa.

La mecànica

Els participants hauran de superar les diferents fases eliminatòries per arribar a la final, on només tres aspiraran a ser el guanyador.

Cada setmana, el programa els hi proporcionarà una experiència sorpresa, que els farà entrar en contacte amb un món desconegut i personatges interessants. Amb aquesta vivència, els concursants hauran de trobar la inspiració per elaborar un discurs de minut i mig.

Els joves candidats s’hauran de sotmetre a l’escrutini del jurat, però també al públic present al plató, que votarà que discursos els han emocionat més.

El jurat del programa estarà format per dues “coachs” i un convidat del món de la comunicació, que serà diferent cada setmana. Entre els noms que han passat pel plató, sonen rostres famosos de la cadena, com el Toni Cruanyes o el Marc Giró.

Al final del procés, qui elabori el millor discurs es convertirà en el guanyador del concurs i gaudirà d’una estància de deu dies a Silicon Valley (Estats Units).

Una presentadora i dues coachs

Samantha Vall, periodista i reportera de TV3, serà la conductora a plató i acompanyarà els joves a les vivències cada setmana.

Alba Florejachs, actriu de teatre i televisió, ajudarà els participants a brillar en la posada en escena dels seus discursos. Amb eines d’interpretació farà un treball emocional que els portarà a un terreny més pròxim i divertit.

Gemma Lligadas és llicenciada en Dret Públic, Política Internacional i experta en argumentació a ESADE. Ella s’encarregarà del contingut. Partirà de les idees pròpies dels joves concursants i els ajudarà a endreçar-ho de manera que sigui coherent i efectiu. Treballarà sobre l’estructura i el contingut a través del diàleg i l’intercanvi d’idees amb els concursants.

Un plató totalment nou y lluminós

Un conjunt de catifes protagonitzen el sól del plató. Destaquen llums rosades rere unes estructures verticals blanques, que donen una forma ondulada a les parets del set.

Al centre del plató, sobre les catifes hi ha un prisma quadrat, de aproximadament un metre d’alçada i il·luminat amb tires de llum led blanca, que fa de suport a l’objecte que dóna nom al programa: el got d’aigua. A un costat d’aquest prisma, els concursants donaran el seu discurs. Rere ells els seus companys els observaran asseguts a tres seients circulars blancs.

Davant dels concursants, a un sofà en forma de mitja lluna de color blanc, estaran l’Alba, la Gemma u el convidat, formant el jurat del programa.

Deja un comentario