Els Òscars brillen al seu debut ‘La nit dels Òscars’

TV3 aposta per un late show guiat per la destacada parella radiofònica.

 

Aquesta nit hem pogut gaudir del debut dels òscars (Andreu i Dalmau) en un nou late show assistit per una TV3 vestida de gala. Per primer cop la parella humorística guiava la nit dels dijous en un format televisiu comptant amb nous personatges i cares ja conegudes.

Després del notori acomiadament de l’Òscar Andreu de l’informatiu satíric ‘Està passant’ no s’ha fet de pregar per tornar a la televisió, aquest cop amb una pantalla més gran i una companyia al mateix nivell. Si bé hem pogut escoltar durant moltes temporades a la parella al programa radiofònic ‘La Competència’ de ‘RAC1’ al llarg de la nit d’avui hem pogut seguir gaudint-los, tot i que, aquest cop més retinguts del que ens tenien acostumats. Els nervis han estat presents de manera parpallejant durant el programa encara que, això, no ens ha impedit gaudir de l’espectacle circumdant que dansava al voltant del plató. ‘Un plató sense taula ni tassa’. Així ens ho anunciaven els humoristes el passat divendres a ‘Tot es mou’ junt amb el seu desig de desmarcar-se dels late shows els quals s’inspiraven, com el de Buenafuente entre altres.

Una varietat de col·laboradors, sense arribar a ser caòtic, es passejaven al ritme del comptagotes al llarg del programa destacant figures com Oye Sherman, Limoo, Natza Ferrer, Oriol de Balanzó sense oblidar-nos de l’entranyable Senyor Colom, titella carregada d’humor negre que fa acte de presència en els moments idonis del programa, sense caure en la pesantor i friccionant el caràcter estrafolari.

Sense dubte ‘La nit dels Òscars’ és una de les grans apostes de TV3 on ha sapigut seleccionar entre les parelles més destacades de la televisió catalana. Un regal pels seguidors de ‘La Competència’ amb invocacions a les seves pròpies caracteritzacions com la de Mohammed Jordi i un regal pels espectadors, on aquest cop també seran protagonistes.

Deja un comentario