‘El Foraster’ torna a Tv3 el dimecres 7 de Noviembre

Quim Masferrer tornarà a visitar els millors pobles de Catalunya aquesta tardor.

TV3 ja ha presentat totes les novetats per a aquesta tardor. Entre els seus nous formats, destaca la tornada de ‘El foraster’, que després de tenir una temporada molt curta al gener, tornarà a les pantalles aquesta mateixa tardor. Així mateix, el dimecres 7 de novembre ha estat la data escollida perquè Quim Masferrer torni a visitar alguns dels pobles catalans.

Aquesta serà la sisena temporada de l’espai, després que la cinquena acabés amb la mitjana d’un 21,9% i 550.000 espectadors. En aquesta ocasió, serà la primera vegada que dues temporades s’emeten completes en un mateix any, ja que l’última va ser la més curta fins a la data després dels problemes pressupostaris que va tenir l’autonòmica catalana durant la primavera.

A més a més, aquesta nova temporada compta amb una important novetat. Quim Masferrer tornarà a alguns dels pobles que va visitar durant les cinc primeres temporades per conèixer com es troben alguns dels protagonistes més destacats de la història de l’espai. Això es podrà veure en un programa especial, que per ara encara no té data d’emissió.

Deja un comentario